marketing blog logo

Om Marketing Blog

Vores ambitioner bunder i at lærere fra os. Bag Marketing Blog finder du et hold med en bred erfaring indenfor marketing og web-development, WordPress.

Marketing er en process som kræver et stort indspark til at starte med, hvoraf at du skal vedligeholde din markedsføring løbende.

Dette gør man for at få folk til at interessere sig for sin virksomheds produkt eller service.

Dette sker gennem markedsundersøgelser, analyse og forståelse af din ideelle kundes interesser, herunder opbygger du forskellige personas som passer ind i din målgruppe. På den måde ved ud hvilke interesser, demografi og mm.  som du skal fokusere på.

Marketing vedrører alle aspekter af en virksomhed, herunder produktudvikling, distributionsmetoder, salg og annoncering.

Autenticitet

Vores indhold er 100% autentisk. Vi beskriver, og finder alt vores indhold baseret på det nuværende samt fremtidige markedet.

Ægte eksempler

Vores viden bunder i ægte eksempler på markedet. Endvidere holder vi os opdateret på markedet hver dag.

Unikke tips og tricks

Vi kommer med unikke tips og tricks som virker, såvel som det der virker mindre godt. Herunder fokuserer vi på det lange løb.

Vores Resultater

Vores resultater bunder i flere success historier, som vi kontinuerligt bygger videre på. Ligeledes skal det understreges at alt ikke går som planlagt hver gang – Og det er okay.

Vil du være en del af Marketing Blog?

Vi har ambitioner om at blive et større netværk, og derfor står vi med åbne arme for nye kræfter. Hold dig ikke tilbage, hvis du ønsker at være med. Hvis du vil vide mere om Marketing Blog, er du ligeledes velkommen til at kontakte os.

*Fortæl kort om dig selv, når du kontakter os