Hvad er remarketing?

Remarketing med FB-annoncering er en markedsføringsstrategi, der giver dig mulighed for at nå ud til tidligere besøgende på dit websted eller tidligere kunder med skræddersyede annoncer. Det fungerer ved at placere en cookie på besøgendes browsere, når de interagerer med dit websted. Denne cookie gør det muligt for dig at opbygge en liste over brugere, som du kan målrette dine annoncer mod senere. Med remarketing kan du holde dit brand i tankerne hos potentielle kunder og øge chancerne for konvertering.

Sådan bruger du remarketing med FB-annoncering

1. Installer Facebook-pixel

Først og fremmest skal du installere Facebook-pixel på dit websted. Facebook-pixel er en lille stykke kode, der sporer brugeraktivitet og hjælper med at indsamle data om besøgende. Ved at integrere Facebook-pixel på dit websted kan du begynde at opbygge en målgruppe af personer, der har besøgt dit websted og udvise interesse for dine produkter eller tjenester.

2. Opret remarketing-målgrupper

Når Facebook-pixel er implementeret, kan du begynde at oprette remarketing-målgrupper i Facebook Ads Manager. Du kan oprette målgrupper baseret på forskellige handlinger, såsom besøgte sider, tilføjede produkter til indkøbskurven eller tidligere kunder. Ved at oprette disse målgrupper kan du målrette dine annoncer specifikt mod de relevante segmenter og levere skræddersyet indhold.

3. Tilpas dine annoncer

For at få mest muligt ud af remarketing skal du tilpasse dine annoncer til hver målgruppe. Brug de data, du har indsamlet gennem Facebook-pixel, til at levere relevante og personlige budskaber. Vis f.eks. produkter, de tidligere har vist interesse for, eller tilbyd specielle rabatter til tidligere kunder. Ved at levere skræddersyet indhold øger du chancerne for at fange deres opmærksomhed og øge konverteringsraten.

Hvad kan du bruge remarketing til?

1. Øge konvertering

Remarketing er en kraftfuld metode til at øge din konverteringsrate. Ved at målrette dine annoncer mod brugere, der allerede har udvist interesse for dit brand eller dine produkter, øger du sandsynligheden for, at de konverterer til kunder. Dette giver dig mulighed for at maksimere din annonceinvestering og øge din omsætning.

2. Styrke brandbevidsthed

Med remarketing kan du holde dit brand i tankerne hos potentielle kunder. Ved at levere skræddersyet indhold og gentagne eksponeringer gennem annoncering, skaber du en stærkere forbindelse til din målgruppe. Dette kan resultere i større brandbevidsthed og loyalitet.

3. Genskabe forbindelse med tidligere kunder

Remarketing giver dig mulighed for at genskabe forbindelsen med tidligere kunder, der måske ikke har været aktive på dit websted i et stykke tid. Ved at tilbyde dem relevante tilbud eller incitamenter kan du øge chancerne for at få dem tilbage som loyale kunder.

Afsluttende tanker

Remarketing i Facebook-annoncering er en kraftfuld strategi til at genoplive din målgruppe og øge konvertering. Ved at udnytte Facebook-pixel og oprette skræddersyede remarketing-målgrupper kan du målrette dine annoncer mod de rette brugere med relevant indhold. Resultatet er en mere effektiv annoncekampagne, øget brandbevidsthed og bedre konverteringsrater. Gå i gang med remarketing i dag og oplev fordelene ved at holde dit brand foran dine potentielle kunder og styrke din markedsføringseffektivitet.

Læs mere på Facebook’s officielle side

Kontakt os – 100% uforpligtende

Har du spørgsmål, brug for et samarbejde eller privat konsultation? Vi er her for at hjælpe!
Kontakt os i dag, det er 100% uforpligtende. Vi ser frem til at høre fra dig!