Hvad er remarketing?

Remarketing med Google Ads er en digital markedsføringsstrategi, der giver dig mulighed for at målrette annoncer mod tidligere besøgende på dit websted eller tidligere kunder. Denne strategi fungerer ved at placere en cookie på besøgendes browsere, når de interagerer med dit websted. Denne cookie hjælper med at opbygge en liste over brugere, som du kan målrette dine annoncer mod senere. Remarketing giver dig mulighed for at genoplive din målgruppe og øge chancerne for konvertering.

Sådan bruger du remarketing med Google Ads

1. Installer Google Ads-tag

Først og fremmest skal du installere Google Ads-tag på dit websted. Google Ads-tag er en kode, der sporer brugeraktivitet og hjælper med at indsamle data om besøgende. Ved at integrere Google Ads-tag på dit websted kan du begynde at opbygge en liste over brugere, der har besøgt dit websted og udvist interesse for dine produkter eller tjenester.

2. Opret remarketing-lister

Efter du har installeret Google Ads-tag, kan du oprette remarketing-lister i Google Ads. Du kan oprette målgrupper baseret på forskellige handlinger, såsom besøgte sider, tilføjede produkter til indkøbskurven eller tidligere kunder. Ved at oprette disse lister kan du målrette dine annoncer specifikt mod de relevante segmenter og levere skræddersyet indhold.

3. Tilpas dine annoncer

For at få mest muligt ud af remarketing skal du tilpasse dine annoncer til hver liste. Brug de data, du har indsamlet gennem Google Ads-tag, til at levere relevante og personlige budskaber. Vis f.eks. produkter, de tidligere har vist interesse for, eller tilbyd specielle rabatter til tidligere kunder. Ved at levere skræddersyet indhold øger du chancerne for at fange deres opmærksomhed og øge konverteringsraten.

Hvad kan du bruge remarketing med Google Ads til?

1. Øge konvertering

Remarketing med Google Ads er en kraftfuld metode til at øge din konverteringsrate. Ved at målrette dine annoncer mod brugere, der allerede har udvist interesse for dit brand eller dine produkter, øger du sandsynligheden for, at de konverterer til kunder. Dette giver dig mulighed for at maksimere din annonceinvestering og øge din omsætning.

2. Forbedre annoncers effektivitet

Ved at bruge remarketing kan du levere mere relevante annoncer til dit publikum. Dette øger annoncernes relevansscore og forbedrer deres effektivitet. Bedre relevans betyder lavere omkostninger pr. klik og bedre placeringer i søgeresultaterne, hvilket giver dig mere værdi for dine annoncekroner.

3. Øge brandbevidsthed

Remarketing giver dig mulighed for at holde dit brand i tankerne hos potentielle kunder. Ved at levere skræddersyet indhold og gentagne eksponeringer gennem annoncering skaber du en stærkere forbindelse til din målgruppe. Dette kan resultere i større brandbevidsthed og loyalitet.

Afsluttende tanker

Remarketing med Google Ads er en kraftfuld strategi til at genoplive din målgruppe og øge konvertering. Ved at udnytte Google Ads-tag og oprette skræddersyede remarketing-lister kan du målrette dine annoncer mod de rette brugere med relevant indhold. Resultatet er en mere effektiv annoncekampagne, øget brandbevidsthed og bedre konverteringsrater. Gå i gang med remarketing med Google Ads i dag og oplev fordelene ved at genskabe kontakten med tidligere besøgende og kunder for at øge din konverteringsrate og styrke dit brand.

Læs mere på Google’s officielle side

Kontakt os – 100% uforpligtende

Har du spørgsmål, brug for et samarbejde eller privat konsultation? Vi er her for at hjælpe!
Kontakt os i dag, det er 100% uforpligtende. Vi ser frem til at høre fra dig!